Segueix-nos a les xarxes socials:

PODCAST | Com intervenir amb altres infants que no són els nostres fills?

La psicopedagoga, Clara Puigventós, com tractar amb nens amb els quals no tenim una relació de proximitat en la nova entrega del podcast Retalls d'Educació

PODCAST | Com intervenir amb altres infants que no són els nostres fills?Little girls in soft warm pajamas playing at home. Caucasian children in colorful clothes having fun together. Childhood, home comfort, happiness. Sitting in a large wicker box and laughting.

Us haurà passat sovint que teniu infants a casa que no són els vostres fills o filles, amics, nebodes, fills d’amics vostres. I potser també veieu que tenen un comportament que no us agrada, tracten de manera poc respectuosa les coses, entren a la teva habitació, obren calaixos, utilitzen coses que no haurien de tocar, diuen paraulotes, no mengen res del que hi ha a taula i demanen una altra cosa... I aquí ve el dilema, què hem de fer? Hem de dir-los alguna cosa? No són els nostres fills o filles, què pensaran els seus pares? Es poden disgustar amb nosaltres?

La psicopedagoga i directora de projectes a la Baula SCCL, Clara Puigventós, ens parla al respecte en la nova entrega del podcast Retalls d'Educació.

Prem per veure més contingut per a tu