Segueix-nos a les xarxes socials:

Francesc Homs alerta davant l'"asfíxia" del PP i el model "postsoviètic" de Podem

El candidat convergent assegura que defensa "un model de país" pel que fa a estat del benestar i sanitat

El cap de llista de CDC, Francesc Homs, va assenyalar ahir CDC com a "garantia" per preservar "un model de país" a Catalunya que és "de futur", davant l'"asfíxia" financera del PP als serveis socials de la Generalitat i el model "postsoviètic" que propugna la formació Podem.

Homs va participar en un acte sobre sanitat juntament amb el president del grup de CiU a l'Ajuntament de Barcelona i exconseller de Salut, Xavier Trias, i la responsable de la sectorial de Sanitat de Convergència, Montserrat Grané, a la seu del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona. Un acte en el qual va diagnosticar que PP, PSOE, Podem i Ciutadans estan "tancats tots en les seves trinxeres sense propòsit d'esmena", en un "immobilisme" en què "ningú prepara cap terreny per gestionar la complexitat política" a partir del 27 de juny.

En aquest context, el candidat convergent a les eleccions generals va apuntar que CDC pot ser "decisiva" en els termes de decisió i va remarcar que el seu partit, a més de la prioritat del procés sobiranista, té "una altra cara de la mateixa moneda" que és "defensar un model de país" pel que fa a l'estat del benestar i la sanitat.

Prem per veure més contingut per a tu