Crear espais funcionals, singulars, atractius i personalitzats per a cada client. És la filosofia d’Obrallar, una empresa de Manresa especialitzada en la reforma, la construcció, la rehabilitació i el manteniment d’instal·lacions. Ofereix un servei global des de l’assessorament fins a l’execució, des de petites rehabilitacions fins a grans projectes de millora integral de pisos, cases o locals comercials.  

L’experiència els avala. Obrallar compleix enguany 25 anys de trajectòria, i ho fa envoltada de professionals que treballen dia a dia per millorar i aprendre noves tècniques i aplicar nous materials sostenibles i respectuosos amb el medi ambient.

Obrallar compta amb un equip multidisciplinari tècnic i productiu que treballa per complir les expectatives del client. «Som una empresa familiar integrada per un equip humà altament qualificat i experimentat en cada àrea. Persones amb valors ferms i compromeses amb els projectes que realitzem», remarca el gerent Josep Alias. Ell va ser el fundador d’Obrallar l’any 1996, ja amb anys de carrera al sector de la construcció i President del Gremi de Constructors de Manresa i Comarques des del 2014.

Josep Alias, gerent i fundador d’Obrallar ara fa 25 anys Oscar Bayona

Professionalitat, proximitat, transparència i compromís

A Josep Alias l’apassiona l’ofici i defensa que cal posar-lo en valor: «Estem perdent fusters, pintors, paletes... i són oficis molt necessaris, cal tornar als orígens d’aquestes professions i dignificar-les, que els joves hi apostin». Fa falta mà d’obra en un moment bo pel sector de la construcció: «Malgrat la recent crisi de la covid i ara la problemàtica de la manca de subministrament de materials, tenim feina». 

"Estem perdent fusters, pintors, paletes... i són oficis molt necessaris, cal tornar als orígens d’aquestes professions i dignificar-les, que els joves hi apostin"

Obrallar compta actualment amb una vintena de persones. La plantilla ha anat creixent al llarg dels anys, a mida que l’empresa s’ha consolidat al Bages i la Catalunya central i s’ha expandit arreu del territori català.  

L'equip d'Obrallar està format per una vintena de persones Oscar Bayona

La professionalitat, la proximitat, la transparència i el compromís són trets que caracteritzen Obrallar. El client valora l’assessorament i el tracte proper, tal com remarca Xavier Fernàndez, cap d’administració d’Obrallar: «Acompanyem el client en tot el procés de reforma. D’entrada, ens interessa conèixer quines necessitats té el client i quines mancances tenia fins ara; i a partir d’aquí, l’assessorem en tot el procés i ens encarreguem de tot». 

Reformes integrals, adaptades al client

Especialistes en la reforma i la construcció, Obrallar treballa en tota mena de projectes. Per exemple, fa reformes integrals de cuines i de banys, com el de la imatge, que combina elegància, tradició i modernitat.

Lavabo reformat per Obrallar Cedida / Obrallar

Respecte el xalet de la fotografia, és una construcció que s’ha fet partint de zero, creant sinèrgies entre l’espai interior i l’exterior.

Xalet de nova construcció fet per Obrallar Cedida / Obrallar

Vols reformar casa teva?

Carretera de Vic, 20

08241 Manresa

93 872 63 60

www.obrallar.com