L'entrenador del club bagenc, Víctor Vera, no podrà dirigir el seus homes aquest cap de setmana per haver protestat de manera insistent a l'àrbitre. A més, els jugadors Carlos Pérez, Sergio Fernàndez i Ferran Puigdellivol han estat castigats per menysprear el col·legiat. A la mateixa competició Sascha Fernando Andreu, de l'equip barceloní Gimnàstica Iberiana, ha estat sancionat amb quatre partits per agredir un rival.

La llista de castigats a la categoria la completen dos futbolistes del Palafrugell (Baix Empordà), Georges Florent Koumnde i Eduardo Poderoso, amb un partit cadascun.

A Primera Catalana només hi ha hagut tres sancions. Antonio Cárdenas, del San Cristóbal de Terrassa, no jugarà els pròxims tres matxs per comportament violent de la mateixa manera que Xavier Casagran, del Llagostera (Gironès), descansarà durant els dos partits següents. Albert Torreguitart, del Martorell, és el darrer sancionat de la categoria i restarà un partit sense jugar per adreçar-se l'àrbitre amb actitud injuriosa.