El mateix li va succeir al base José Manuel Calderón que no va tenir la seva millor actuació individual, i els Raptors de Toronto tampoc van respondre com a equip per tornar a perdre per quarta vegada consecutiva.

El partit estel·lar de la jornada es va viure a l'American Airlines Arena de Miami, on l'equip local dels Heat amb la seva estrella Dwyane Wade es va enfrontar als Lakers de Kobe Bryant i al final el triomf va ser per als locals per 89-87.

Pau Gasol va ser qui va mantenir la consistència en el joc tant d'atac com defensiu per aconseguir el seu desè doble-doble de la temporada que aquesta vegada no va ser suficient a l'hora d'evitar la derrota del seu equip, la quarta en el que va de temporada.

El germà més gran dels Gasol va aportar 13 punts amb 11 rebots en els 35 minuts que va jugar en anotar 5 de 10 tirs de camp i 3 de 6 des de la línia de personal, va repartir tres assistències i va posar un tap.

Tampoc li va anar bé al seu germà Marc, que va tornar a la banqueta, i va veure com els Grizzlies eren escombrats pels nous Bobcats de Charlotte que els van guanyar al FedEx Fòrum de Memphis per 83-112.

Gasol va sortir de reserva i en els 32 minuts que va jugar va complir en quedar-se amb nou punts (3 de 10 tirs de camp i 3-6 des de la línia de personal), va capturar sis rebots, va posar dos taps i va recuperar una pilota.

Però si a algú dels espanyols li va anar pitjor tant en l'apartat individual com d'equip va ser a Calderón, al qual li va tocar viure una altra jornada perdedora i amb mal joc dels Raptors que van perdre per 91-83 davant els Thunder de Ciutat d'Oklahoma, el club amb la pitjor marca de la lliga que van trencar una ratxa de vuit derrotes consecutives.

Calderón es va encomanar de la inconsistència del joc del seu equip i es va quedar amb només vuit punts i vuit assistències.

El base extremeny va jugar 40 minuts per anotar només quatre d'11 tirs de camp, va fallar els dos intents de triple, no va ser a la línia de personal, va capturar tres rebots i va recuperar tres pilotes per als Raptors (10-16).