El CB Olesa Espanyol va desaprofitar ahir una bona ocasió per vèncer el potent Perfumerías Avenida, ja que les noies de Lucas Mondelo van estar sempre dins el partit i només en els instants finals es van veure clarament superades per les de Salamanca.

El primer període va estar marcat per la igualtat d´ambdós conjunts. Les olesanes van sortir molt concentrades i amb una forta defensa van aconseguir sorprendre i posar contra les cordes el Perfumerías Avenida, que es mantenia en el partit a base d´individualitats. Les visitants van sortir relaxades, possiblement acusant l´esforç fet entre setmana en el partit d´Eurolliga, i van veure com les seves rivals agafaven els primers avantatges. Però el Perfumerías va reaccionar i va poder tancar els primers deu minuts amb un lleuger avantatge de 3 punts (20-23).

El segon període va continuar amb la mateixa tònica: màxima igualtat i intercanvis de cistelles. Les alternances defensives plantejades per Lucas Mondelo donaven els seus fruits i, minut a minut, l´Olesa anava frenant el joc de les visitants, que aguantaven gràcies, en bona part, al control del rebot de Le´coe Willingham.

Durant el tercer període cap dels dos equips va poder agafar avantatges significatius en el marcador. Els dos equips anotaven amb certa facilitat: les locals gràcies al joc col·lectiu i la inspiració de Maslowski, i les visitants de la mà de Le´coe Willingham i d´Anke de Mondt. A manca dels deu minuts definitius l´electrònic reflexava un ajustat 58-59.

Amb aquesta igualtat es va arribar al darrer i definitiu període, on l´Olesa tenia la possibilitat de repetir la gesta de la temporada passada. Però les locals van cometre massa errors i van acusar les ànsies de victòria, la qual cosa va aprofitar el Perfumerías per fer un parcial de 0-9 i sentenciar el matx.