Segueix-nos a les xarxes socials:

Ziganda: "Intentarem donar la sorpresa davant el Barcelona"

El tècnic del equip cuer de Lliga ha parlat sobre com ha de jugar el seu equip davant el Barça per poguer treure un bon resultat i ha assegurat que "és un partit per gaudir".

El tècnic del Xerez, José Angel "Cuco" Ziganda, ha declarat sobre el pròxim partit que "el Barcelona no guanyarà tots els partits de l'any, Intentarem donar la sorpresa, plantar-li cara, competir bé i treure alguna cosa".

Ziganda ha rebutjat que guanyar el Barça sigui "missió impossible" i ha assegurat que "tindrem la sort de gaudir de poder jugar contra el millor equip del món: Intentarem competir i treure alguna cosa positiva".

"És un partit per intentar gaudir, però has de competir. Si li plantes cara, gaudirem molt; si no, patirem molt. Molts han intentat parar el Barcelona i molt pocs ho han aconseguit. Intentarem estar a sobre seu, que no treguin joc", ha manifestat el preparador del Xerez.

Això no obstant, el tècnic del Xerez s'ha mostrat realista respecte a les opcions del seu conjunt, actual cuer, i ha indicat que "la nostra lliga és una altra història i és aquí on hem de mirar i fixar-nos".

Per afrontar el Barça, Ziganda ha suggerit que "cal estar junts, fora de l'àrea i que els volants del Barça no treguin gaire joc. La teoria és fàcil", i ha reconegut sobre el seu equip que "potser ens faltin minuts de joc, sincronització".

Ha destacat la importància d'un triomf davant el Barcelona per oblidar la derrota per golejada (5-1) del Getafe i afrontar amb millor ànim el xoc de dissabte davant l'Atlètic de Madrid, i ha apuntat que "espero que aquest partit ens vagi bé per oblidar què va passar a Getafe. No ens queda altre remei".

Ziganda ha assenyalat que no creu que el seu futur com a tècnic del Xerez depengui dels partits contra Barça i Getafe i ha manifestat que "no tinc la sensació que personalment estigui davant una setmana decisiva".

De la pilota d'or concedida a Leo Messi, Ziganda ha dit que "Messi, per a mi, és el millor jugador del món, encara que, si l'haguessin donat a Xavi, no hagués passat res".

Prem per veure més contingut per a tu