Dimecres va morir Antoni Olivé i Badosa, als 91 anys d'edat, cinquè president cronològic de la història del Club Atlètic Manresa, entitat que va regir durant vuit anys, del 1966 al 1974. El funeral tindrà lloc a l'església parroquial del Carme, avui, a les 10 del matí.

Va substituir Ferran Lladó en la presidència després que aquest en fos el màxim responsable sis anys. En l'assemblea de socis de l'agost del 1966 va ser proclamat i quatre anys més tard va ser reelegit per aclamació, ja que la seva etapa va ser molt fructífera, tant des del punt de vista esportiu com social.

L'estadi del Congost va acollir dos mítings internacionals (1966 i 1968) amb els atletes pre-olímpics africans. Pels voltants de l'estadi es va fer, el 1970, el campionat de Catalunya de cros, que era el del cinquantenari d'aquesta prova.

En un vessant més intern, va reaparèixer el butlletí del CAM i es va remodelar l'estadi del Congost, amb la construcció de les grades i l'ampliació de la pista a vuit carrers. La inauguració es va portar a terme amb la represa dels clàssics duels Catalunya-Madrid, que va incloure atletes destacats.

En el període del seu mandat, també es va organitzar el Trofeu Bages, amb una gran inscripció, i es van fer els trofeus Memorial Pla March i el Villaplana de Marxa, en homenatge a l'olímpic manresà, participant a Londres 1948.

Pare de família nombrosa i vidu de Conxita Ramon, una bona part dels seus fills es van dedicar a l'esport. Jaume Olivé el va substituir en la presidència del club el 1974 i en va ser el màxim responsable dos anys. La seva filla Maria, que és l'esposa de Joan Carreras, va ser la fundadora del gimnàs Gimbe de la capital del Bages.