Segueix-nos a les xarxes socials:

El Finques Olesa brilla al campionat de Catalunya absolut i al paralímpic

Els arquers del Finques Olesa van fer un paper molt destacat al 44è campionat de Catalunya de sala absolut i el sisè paralímpic, que es van disputar al Comú d'Encamp, a Andorra, on van sumar sis medalles. Sergio Llamas es va proclamar campió de Catalunya paralímpic; Jesús Valladolid va fer el doblet en els dos campionats; i Marta Alarcón també va sumar dos metalls, l'argent a l'absolut i l'or al paralímpic, on Domènec Paloma va ser tercer.

En l'absolut, Valladolid va donar la sorpresa en guanyar el lleidatà José Gómez per 7-5, però després va caure a una final molt disputada davant Jordi Trepat, del club Montsec. Paloma va perdre als quarts davant Trepat (6-0) i es va situar setè a a la general . A Cubero li va passar el mateix davant Gómez (7-1) i va classificar-se en la vuitena posició.

ser quart, a només vuit punts del bronze, i va obtenir l'onzena plaça a l'absolut, amb 456 punts. Jordi Julià va situar-se dotzè, amb 274 punts, i Eduard Esteve, tretzè, amb 265.

Marta Alarcón va proclamar-se campiona en sènior femení, amb 255 punts, i en arc compost, Eugeni Fernández va ser vuitè a la fase classificatòria absoluta i es va coronar campió al paralímpic. Manel Souto va ser cinquè en les classificatòries, però va caure als quarts amb Santy Prieto. Guillem Figueras, en superior júnior, va sumar 551 punts.

Prem per veure més contingut per a tu