No hi va haver sort ni punteria. El sallentí Alfred Peinado, igual que la resta dels tres participants en el concurs, no va poder marcar el gol des del mig del camp a l'estadi de Cornellà-El Prat que suposava el premi de 60.000 euros.

Els xuts es van fer al descans del partit de l'Espanyol amb el Madrid que es va disputar ahir, cap a les onze de la nit. Un darrere l'altre, els quatre llançadors van anar provant sense fortuna. Els altres xutadors eren de Figueres, de Valladolid i de València. Joan Alfred Peinado, el pare del bagenc que ahir va tenir a la seva cama un gol amb premi sucós, narrava així com va anar la jugada: "tots han xutat de forma molt similar, buscaven el primer pal amb efecte per fer gol pel mig de la porteria. Però a tots els hi ha passat el mateix, ha marxat cap a l'esquerre". L'Alfred em deia que no estava nerviós, però sortir davant de 40.000 persones segur que fa una gran impressió".

Va fer el xut lesionat

Alfred Peinado va intentar fer gol ahir amb els nervis propis que cal passar en una situació d'aquesta mena i amb un afegit en contra més. Es va lesionar dimarts passat quan va fer el llançament per a la foto de promoció de la "Jornada de tu vida" al terreny de l'Espanyol de Cornellà-El Prat. "Em vaig trobar la cama adolorida després del xut; i vaig anar al fisioterapeuta que em va confirmar la lesió".

Durant tota la setmana passada, Peinado ha anat rebent sessions de massatge a la cama lesionada per arribar en condicions ahir. "Em va dir el fisio que em deixava la cama a punt per un tir, però només per un tir!". Una altra opció era llançar amb la cama esquerre però per al sallentí era més segur fer l'intent amb la seva cama bona.

La família Peinado no ha estat gens de sort pel que fa a lesions en tot el que ha envoltat aquest gol de 60.000 euros. Joan Alfred Peinado Cortés, el pare, va ser el client del BBVA afortunat al sorteig i estava decidit a ser ell qui llancés. Però l'exjugador del Balsareny i l'Artés, ara de 67 anys, també es va fer mal a la cama mentre provava el xut al camp del Sallent. Va ser aleshores quan va delegar en el seu únic fill, Alfred Peinado.