El CB Olesa va caure davant un Joventut les Corts que va plantejar un duel físic per fer valer el seu major fons de banqueta. L'equip del Baix Llobregat Nord va lluitar i va mostrar-se molt sòlid, però es va veure superat en l'últim quart, quan li va passar factura la intensitat amb què havia jugat fins llavors. Ara, les olesanes es mantenen a la part mitja del grup mentre que el Joventut continua en el liderat d'un grup amb diferències estretes i aferrissades entre els equips.

El partit es va caracteritzar pel pes en defensa plantejat pels dos tècnics, i el joc brusc i travat va acabar prevalent per damunt de l'encert anotador. Com a resultat, el partit va desenvolupar-se d'una forma molt poc lluïda per a l'espectador. Tot i que les olesanes es van veure superades en tots els parcials del partit, les diferències es van mantenir molt ajustades fins al final.

Locals i visitants van entaular un frec a frec en el primer quart, que va finalitzar amb un avantatge per la mínima a favor del Joventut les Corts (13-14). En el segon període, les barcelonines van obrir una escletxa en el marcador (26-31), però l'equip que dirigeix Just Díaz va impedir que ampliessin les distàncies. Ara bé, en el tram decisiu, les locals ja estaven massa cansades per remuntar les diferències que havien encaixat fins aleshores.

Retorn lluït de Sílvia López

Tot i la derrota, l'equip olesà va poder celebrar el retorn al terreny de joc de l'escorta Sílvia López, que es va convertir en la màxima anotadora del partit, amb 17 punts; a més, va capturar sis rebots, per un total de 22 de valoració. En la propera jornada, el conjunt del Baix Nord visitarà la pista del Girona FC, que es troba en el tercer lloc de la classificació, però amb només una victòria més que les olesanes.