El conjunt surienc va aconseguir una important victòria davant el Gironella B en un partit en què els visitants no van rendir-se en cap moment.

El matx va començar amb una molt bona primera part del Súria, que dominava i arribava a la porteria del Gironella B. El conjunt visitant, per altra banda, es va replegar a la seva pròpia àrea esperant sortir a la contra. El Súria, després de pressionar, va robar la pilota i després de recircular-la ràpidament, va aconseguir estrenar el marcador gràcies a Héctor Fernández a passada d'Òscar Uroz al minut 24. El matx va continuar amb el mateix domini surienc fins el descans. A la represa el Gironella B va sortir molt fort a l'atac decidit a capgirar el marcador. No obstant això, el Súria, poc després d'haver sortir al terreny de joc, va fer el segon, també obra d'Héctor. Més tard, Juanfran, en una excel·lent jugada personal, va posar el 3- 0 en un marcador que semblava definitiu. Els visitants, que no es van rendir en cap moment, no van abaixar els braços i en 5 minuts van escurçar distàncies fins posar l'emocionant 3-2 a la graella, conseqüència d'una falta i d'una rematada de cap. Amb aquests 3 punts el Súria es manté a la caça del líder Can Parellada i el Gironella B continua en una còmoda posició a mitja taula.