El Petro Pintó Asfe B va imposar-se en el derbi bagenc a la pista de l´Himesa Sallent. Les fruitosenques semblaven les favorites a priori, ja que havien sumat cinc victòries aquesta temporada, per només una de les locals. I la superioritat a la classificació es va confirmar.

Els primer minuts de l´Himesa Sallent van ser sorprenents, amb un alt encert de cara a cistella que li va permetre dominar en el primer quart (18-12). Al segon període, però, l´Asfe va sortir amb una actitud molt decidida, esperonat per l´ensurt del primer tram. Les visitants van exercir una pressió a tota la pista que els va permetre sortir ràpidament al contraatac i aconseguir cistelles fàcils davant un Sallent que es va quedar sense recursos. A la mitja part, les visitants ja havien capgirat el marcador (29-31).

A la represa, les de Sant Fruitós van continuar dominant a plaer i van deixar el partit pràcticament sentenciat amb un parcial de 10-21 que les va distanciar tretze punts de les rivals (39-52 al final del tercer quart). En el darrer tram, les visitants no es van relaxar i van incrementar l´avantatge fins que van firmar una clara victòria.