L'entrenador del Reial Madrid, el portuguès José Mourinho, ha tornat a deixar avui sense respondre les preguntes sobre la seva intenció de continuar com a tècnic madridista la temporada i ha assegurat que el seu futur és jugar demà el seu "partit 101 de Champions".

Quan a la premsa creixen els rumors sobre un distanciament entre Mourinho amb el president Florentino Pérez, el tècnic madridista ha tornat a ocultar el seu pensament sobre la propera temporada: "No vull alimentar, no té història", va dir. "Pregunteu al president. Jo no he de dir quan parlo amb ell ni del que parlem. La meva relació amb ell és molt bona, ho he dit i no tinc problemes en repetir. No estaré alimentant aquesta situació", ha manifestat.

Qüestionat sobre el seu futur, Mourinho ha parlat del seu present: "El meu futur és que demà jugo el partit 101 en Champions. La UEFA ho confirma", ha afirmat somrient mirant a Borja Bilbao, representant de l'organisme europeu a la sala de premsa de la ciutat esportiva de Valdebebas. Mourinho tampoc ha volgut pronunciar-se sobre la informació publicada avui pel diari Marca, que assenyala que Florentino Pérez creu que el tècnic s'està "suïcidant" amb les seves últimes actuacions. "D'aquestes coses jo no en parlo. Feu una roda de premsa amb el company que ha fet aquesta portada (...) Jo no diré cap paraula i el president crec que tampoc les dirà", ha sentenciat.