El Manresa RC va ensopegar al Nou Estadi del Congost casa contra els Gòtics de Barcelona (17-19) i aquesta derrota li pot costar el campionat. En el partit d'anada, els manresans no van tenir problemes per derrotar els barcelonins a casa seva, però en aquesta ocasió, els Gòtics vingueren al Congost amb un equip reforçat. Tot i això, a la primera part i sota un fred intens els manresans van aconseguir una vegada i una altra aturar la davantera visitant i aprofitar les ocasions per arribar fins a tres vegades a la zona de marca contrària tot transformat un dels tres assajos assolits. A la segona part, però, amb el vent en contra, menys jugadors de refresc dels necessaris i un cert excés de confiança, el Manresa RC va baixar la intensitat tant en defensa com en atac. Aquesta circumstància va ser ben aprofitada per l'equip de Barcelona, que insistint en el joc al davant va aconseguir els tres assajos necessaris per igualar els manresans i les dues transformacions per avançar-se definitivament al marcador. Malgrat la derrota, el Manresa RC s'endugué un punt per haver perdut de menys de set. Amb aquest resultat i a causa dels nombrosos partits anul·lats aquest cap de setmana, el Manresa es manté líder de la classificació però amb un i dos partits més que els seus perseguidors.