L'Igualada va empatar a un gol davant un Sants que s'està jugant la permanència. Fran va marcar a la primera part i Adri va empatar pels visitants en un partit on l'Igualada va portar més la iniciativa.

Els d'Isidre Tarrés van començar a dominar des de bon començament. El Sants es limitava a sortir a la contra. Això sí, quan ho feia arribava amb força perill. Afortunadament, al minut 16, una centrada de Johnny per la banda dreta va acabar als peus de Fran que, completament lliure, va enviar la pilota al fons de la porteria visitant. Aquest gol donava ales als anoiencs que veien la possibilitat d'endur-se la victòria. Ara bé, al minut 32 l'àrbitre va expulsar Johnny per dues grogues. Aquesta incidència podia ser letal per a l'Igualada, que havia de jugar una hora amb un jugador menys.

A la represa, el Sants va jugar-s'ho tot a una carta. Aquest fet li va sortir bé, al conjunt de Barcelona, que va aconseguir l'empat gràcies a un llançament d'Adri que es va colar al fons de la porteria amb el que significava l'empat a un. Malgrat tot, l'Igualada no es desesperava i arribava amb contundència a l'àrea rival amb l'esperança de tornar a situar-se per davant, sobretot en uns moments en què el Sants es reculava al seu propi camp. Ara bé, els barcelonins van tenir un parell d'ocasions de gol que van estar a punt d'entrar i que haurien servit per donar-los una victòria que necessiten.

Al final del partit es va muntar una disputa al costat de la tribuna entre diversos jugadors del Sants i alguns espectadors locals que no va arribar a majors.