Segueix-nos a les xarxes socials:

Navàs reconeix els equips que han aconseguit pujar

Equips de bàsquet, pàdel i futbol, homenatjats a la Festa de l'Esport

Navàs reconeix els equips que han aconseguit pujarmireia arso

Navàs celebra aquest cap de setmana la Festa de l'Esport, amb tota una sèrie d'actes en què destaca l'homenatge als esportistes i als clubs que han aconseguit l'ascens de categoria.

D'aquesta manera, a les cinc de la tarda, el CK Cantero farà una exhibició de karate i gimnàstica abans que, a les 6, el Club Bàsquet Navàs, un dels homenatjats, faci una rua de vehicles per celebrar l'ascens a Segona Catalana. A 1/4 de 9 del vespre serà l'hora de fer l'homenatge als esportistes i clubs que han obtingut èxits en la temporada que s'acaba, com el mateix equip de bàsquet, el Club de Tennis, en la modalitat de pàdel, i el CE Navàs de futbol. Durant aquests actes, en què també s'inclou la tercera edició de la prova "Primer l'Últim", per a més grans de sis anys, en què el darrer classificat és el guanyador, hi haurà berenar per a tothom.

Curses ciclistes

Diumenge al matí, les curses ciclistes seran les protagonistes. Primer, amb la 32a edició de la Cursa Ciclista del Llobregat, entre Navàs i Sant Boi, puntuable per a la Copa d'Espanya júnior i amb uns 200 corredors inscrits. La sortida serà a les 10 del matí i hi ha uns 200 corredors inscrits.

La prova té un recorregut de 114 quilòmetres i destaca com a clàssica ciclista dins del calendari de la competició nacional de la categoria júnior. És prevista una nombrosa participació d'equips autonòmics, estatals i internacionals. Mitja hora més tard tindrà lloc el quart Critèrium de Navàs, sèniors-màsters 30, organitzada pel Club Ciclista Alt Llobregat Pla i Baixada.

Prem per veure més contingut per a tu