Segueix-nos a les xarxes socials:

El Gironella planta cara al líder però al final cau

L'Atlètic de Madrid imposa la seva major qualitat en atac davant d'un Gironella lluitador

El Gironella va plantar cara al potent Atlètic de Madrid, líder invicte de la categoria tot i que al final va acabar cedint per un clar 0-3 que tampoc marca el que va ser el transcurs del partit. El conjunt gironellenc, a més, va tenir l'handicap de no poder disposar de dues jugadores clau com són la golejadora Íngrid Vietes, que es lesionar durant la setmana, i amb Cèlia Catà, que ho va fer a l'escalfament previ al matx. Axí Robert Caneda només disposava d'un recanvi a la banqueta.

Amb aquestes circumstàncies el Gironella va plantejar el partit cedint la possessió de l'esfèrica al conjunt matalasser i intentant crear perill jugant al contracop. De fet, a la primera meitat van disposar de tres ocasions de gol bastant clares però qui va inaugurar el marcador va ser el conjunt madrileny mitjançant Juliana Delgado, al minut 10 de partit.

A la segona meitat les tornes no van canviar gaire i la iniciativa en el joc continuava sent visitant però sense crear gaire perill a la porteria defensada per Noe Guerrero.

Al minut 34 l'Atlètic deixava el partit gairebé sentenciat amb un golàs de Sevilla que entrava per tot l'escaire. A partir de llavors el Gironella va jugar amb portera-jugadora i això ho va aprofitar el conjunt rival per sentenciar amb el tercer gol.