El Petro Pintó Asfe es va recuperar de l'ensopegada de la setmana passada i es va retrobar amb la victòria en la seva visita al Terrassa, un equip de la part baixa de la taula però que s'ha reforçat en les últimes setmanes.

Les santfruitosenques van sortir molt mentalitzades a la pista per tal d'evitar la sorpresa, i van començar a marcar les diferències des de l'inici, amb un parcial de 2-15. Les visitants van mostrar la seva millor versió defensiva de tota la temporada, fet que els va permetre córrer al contraatac, i van arribar al final del primer quart amb un avantatge per sobre dels deu punts (7-19). L'Asfe va mantenir el seu bon joc i la seva gran intensitat en els dos costats de la pista, i va ampliar les diferències abans del descans i deixar el partit sentenciat (13-36).

A la represa, les locals van reaccionar i, amb una dura defensa, van aconseguir un parcial de 11-3 que els va permetre retallar les diferències. Però les visitants van tornar a serrar les dents al darrere en els darrers cinc minuts del tercer període i van tornar a situar un còmode avantatge en l'electrònic (26-50). Els últims deu minuts del partit no van tenir gaire història, amb el joc travat pel gran nombre de faltes personals.