Toni Bou (Montesa-Repsol) va ser anit el vencedor del 37è Trial Indoor de Barcelona, tercera prova del Campionat del Món de trial indoor celebrada al Palau Sant Jordi. Amb aquesta victòria, la vuitena (sisena consecutiva) el pilot de Piera va fer més gran la seva llegenda al superar el rècord de set trials indoors guanyats a Barcelona per part de Jordi Tarrés. Bou suma ara ja 39 triomfs al Mundial indoor, els 24 darrers de forma seguida. Amb el d'ahir, el pierenc fa un pas de gegant cap a la consecució del que pot seria el vuitè títol mundial en la modalitat de recinte tancat. Amb 21 punts més que el segon classificat, Albert Cabestany, Toni Bou té dues proves més per davant per poder sentenciar el campionat.

Recolzat pel públic del Palau Sant Jordi, Toni Bou es va adjudicar la prova exhibint un nivell de pilotatge sempre per sobre dels seus rivals. En les quatre zones que composaven la final, Bou va avantatjar en vuit punts al segon classificat, Adam Raga, i 14 respecte al tercer, Albert Cabestany. La quarta plaça la va ocupar James Dabill i Jeroni Fajardo i Takahisa Fujionami van quedar fora de la final.

"Recordo quan somniava poder competir algun dia al Palau Sant Jordi. Les victòries aquí són molt especials però en aquesta ocasió encara ho ha estat més. Són moltes coses, trencar l'empat amb Jordi Tarrés, incrementar a 24 el meu rècord de triomfs seguits al Mundial indoor i, sobretot, apropar-me una mica més a l'objectiu prioritari, la nostra meta, que és guanyar de nou el campionat". Així s'expressava Toni Bou a l'hora de valorar el seu nou triomf, afegint que "un nou títol està més a prop però fins que no estigui guanyat no es pot cantar victòria, així que seguirem treballant com sempre. Aquesta ha estat la prova més dificil d'aquesta temporada, però en aquestes condicions de dificultats és com em trobo més còmode competint".

La propera prova puntuable per aquest Mundial indoor es disputarà el dia 15 de març a Milà.