Les Diablerets ( Suïssa ) ha estat escenari aquest diumenge d'una nova victòria del ceretà Kilian Jornet en una prova de la Copa del Món d'Esquí de Muntanya en la modalitat individual.

La competició, de 19,6 quilòmetres i 1.863 metres de desnivell, ha estat realment dura per als esquiadors a causa de les condicions meteorològiques. La nit anterior queien fins a 40 centímetres de neu fresca al llarg del recorregut i això ha obligat els competidors ha triar i preparar molt bé el material. Unes condicions en què Kilian Jornet es desenvolupa molt bé. Ha estat a la segona pujada quan l'atleta de la Cerdanya ha forçat el ritme i ha començat a inclinar la carrera a favor, aconseguint entrar a la meta per davant de Willian Bon Mardion i Damiano Lezi.

L'atleta d'Atomic assenyalava a la conclusió de la prova que aquesta havia estat realment complicada , "però és també part de la bellesa de l'esquí de muntanya. A més , l'organització ha estat perfecta i el poble sencer s'ha bolcat en animar-nos, així que ha estat una cursa molt bonica " .

Classificació final Diablerets

1.Kilian Jornet : 1:57.09

2.Robert Antonioli : 1:58.06

3.William Bon Mardion : 1:59.17