El britànic Lewis Hamilton, amb Mercedes, es va imposar ahir en el GP de Malàisia, segona prova del mundial de Fórmula-1. La prova va ser dominada pels dos pilots de la marca alemanya, i Nico Rosberg va ser el segon classificar i és líder del mundial, Fernando Alonso va ser quart en la prova asiàtica, just al darrere del vigent campió de F-1, Sebastian Vettel, i es troba tercer al campionat amb 24 punts.

Hamilton, campió del món en el 2008, va sortir des de la pole, i va marcar la volta ràpida durant una prova que era la segona de la F-1 d´enguany. La seva victòria va ser la 23a de la seva carrera. Alonso, que havia sortit quart, va acabar la cursa en idèntica posició, repetint la posició de fa quinze dies en el Gran Premi d´Austràlia. El cinquè va ser l´alemany Nico Hülkenberg (Force India) per davant de l´anglès Jenson Button (McLaren) i els dos pilots de Williams, Felipe Massa i el finlandès Valtteri Bottas, que van ser setè i vuitè, respectivament. Els que també van entrar en els punts van ser el danès Kevin Magnussen (McLaren) i el rus Daniil Kvyat, del Toro Rosso, que van ser el novè i el desè, respectivament.

Fernando Alonso va declarar en finalitzar la prova que «començar el mundial amb dos quarts llocs no és la millor manera, a Ferrari ens hauria agradat haver començat al podi i guanyar-les». L´asturià, de tota manera, va manifestar també que «l´equip està fent un esforç que és increïble. Estic segur que en les properes curses millorarem». Als 32 anys, dos cops campió del món quan corria per Renault, Alonso va manifestar que «només hem fet un parell de curses i tot just ara estem analitzant el que ha passat. El que toca és fer un esforç molt gran per estar al nivell dels Mercedes que van davant nostre». El proper Gran Premi és a Bahrein.