Si combinem dues paraules com futbol i golf, el resultat etimològic no té pèrdua: futbolgolf. Aquest però, també és un esport, i malgrat que encara és molt desconegut a casa nostra, dos joves emprenedors han decidit condicionar uns terrenys d'Ullastret per instal·lar-hi un camp de futbolgolf, que s'inaugurarà divendres.

Futbolgolf Vallès, a pocs quilòmetres de Terrassa i a tan sols 15 minuts de Barcelona, ofereix la possibilitat de practicar un esport que uneix diversió i natura, apte per a tots els públics i edats, que es pot practicar com a simple oci i fins i tot a nivell competitiu. Tot i que té pocs anys de vida, ja és possible prendre part en campionats nacionals i internacionals, on cada vegada hi ha més participants, sobretot en països del nord d'Europa com Dinamarca, Suècia o Alemanya.

La inauguració, que es farà a partir de les 11 del matí, espera aplegar unes 150 persones, entre les quals hi haurà diferents personalitats esportives, per tal d'amenitzar l'esdeveniment. Després d'una presentació on s'explicarà en què consisteix l'esport i d'on vénen els seus orígens, els assistents a l'acte podran provar el futbolgolf fent-hi una partida.