L'Escola Paidos va organitzar, com ja es tradició, el 17è Torneig de Pasqua-Memorial Martí Orive, que va tenir la participació de 1.000 joves d'arreu de la comarca del Bages i el bàsquet com a punt d'unió.

Per les instal·lacions municipals de Sant Fruitós van passar-hi equips de diferents categories com la premini, mini, cadet o infantil. El bàsquet no només era el protagonista dins del pavelló, sinó també a fora, ja que tots els dies del torneig l'organització va preparar una zona lúdica de jocs i concursos per a tots els participants. Un dels dies més emocionants del torneig es va viure quan els organitzadors del torneig van voler concedir un homenatge a Antoni Caparrós, qui als anys 70, i per mitjà del Paidos, va impulsar la pràctica del bàsquet a l'escola.

Dimecres, el torneig va acomiadar-se fins a l'any que ve amb les finals de les categories mini i premini masculí, on van presidir la cloenda l'alcalde de Sant Fruitós, Joan Carles Batanés, i el regidor d'Esports, Isidre Malagarriga.