Una contundent victòria (4-0) de l'Avià sobre el Granollers, el quart classificat del grup, fa que l'equip berguedà hagi vist augmentades les seves possibilitats de salvació. En una segona part vibrant, en els millors 45 minuts vistos a casa en tota la temporada. Els jugadors del tècnic Albert Garcia sumen ara 37 punts i tenen un marge de quatre sobre la zona de perill. El d'ahir va ser un partit ajornat per culpa de la pluja (jornada 21). Demà, els avianesos tornen a jugar a casa, en aquest cas contra el Júpiter, en un matx de la 30a jornada que també tenia un aperitiu ahir, amb triomf del Vic per 2-1 sobre un altre dels cuers, el Farners.

Pel que fa al matx d'ahir, només la primera part va ser anivellada. A la segona, a partir de l'1-o que els locals van aconseguir marcar amb un penal, els visitants es van anar apagant davant un Avià encertat. Santa va poder marcar ja al darrer minut el 5-0, tot xutant al travesser.