Segueix-nos a les xarxes socials:

El Gironella venç l'Alacant en una gran primera part

L'equip de Robert Caneda aguanta la pressió d'un Universitat d'Alacant que veu com se li complica

El Gironella venç l'Alacant en una gran primera partMIREIA ARSO

El Gironella va donar una de les sorpreses de la jornada en derrotar el potent Universitat d'Alacant per un clar 5-2. Amb aquesta derrota al conjunt alacantí se li complica molt la presència a la propera edició de la Copa de la Reina. Tot i el que es pot pensar veient el resultat final del partit, el matx va ser força anivellat i tots dos equips van mostrar un nivell força alt.

L'inici del partit va ser molt intens i ja al minut 2 la pivot local Íngrid Vieites va batre amb solvència a la portera alacantina. Eren minuts de clar domini local i al minut 11, Lídia Abellán establia el 2-0 en el marcador. Veient que se'ls escapava el partit, el tècnic visitant va demanar un temps mort. Després d'aquesta acció les alacantines van sortir amb més empenta i van començar a crear problemes a la defensa gironellenca. D'aquesta manera, Amalia Romero retallava les diferències a cinc minuts per al descans, tot i que poc després la capitana Clàudia Pons marcava el 3-1. Poc abans del descans, però, va arribar el 3-2.