Segueix-nos a les xarxes socials:

El Gironella es juga la plaça de promoció al camp de Lliçà de Vall

Mentre el Manresa ja pot festejar el títol, el Súria lluitarà per la permanència, avui al camp del Castellar

Tot i que el Manresa ja ha aconseguit el títol (diumenge passat al camp del Sant Quirze), l'interès al grup 4 de Segona Catalana no ha baixat atès que el Gironella té en joc la plaça de promoció d'ascens, i el Súria té com a objectiu la permanència a la categoria.

El Manresa té demà (12 h) la visita del Cardedeu en un partit que ha de servir per festejar el campionat. A la mateixa hora, el Gironella té un dels partits més importants de la temporada al camp del Lliçà de Vall; els dos equips estan separats per només dos punts a favor dels gironellencs, que són segons. El tècnic del Gironella, Xavi Posas, opina que "segurament és més important per a ells que per a nosaltres. És clar que si guanyem, faríem un pas molt ferm cap a la promoció; si perdem, penso que encara podríem recuperar la segona plaça perquè encara quedarien dues jornades i tots els partits costen molt de guanyar". Per a aquest transcendental duel, Posas no pot disposar d'Abel, Ivan López, Rafa i Pol Raich, i és dubte per lesió Pau Ragués.

El Súria necessita el triomf a Castellar (avui 1 les 16.30 h) per no veure complicada la seva classificació; actualment disposa de cinc punts respecte al Roda de Ter, que és cinquè per la cua.

Prem per veure més contingut per a tu