El seleccionador espanyol Vicente del Bosque va comparèixer ahir en una roda de premsa que no estava planificada per respondre a la petició dels enviats especials. Preguntat per si tenia pensat fer canvis respecte de l'onze que va ser escombrat per Holanda, l'entrenador va afirmar que "és un altre partit i pot ser que hi hagi canvis, però encara no és el moment de parlar d'això.

S'ha d'anar pensant, no volem precipitar-nos ni prendre decisions precipitades". Sobre la presència de jugadors veterans entre els seleccionats, Del Bosque va defensar la seva decisió apuntant que "no tenia força moral per deixar-los a fora, i alguns dels que es demanen en el seu lloc van fracassar en els darrers Jocs Olímpics". Finalment, el tècnic va afegir que "no hem fet res greu, hem de mantenir el cap amunt i continuar lluitant per aconseguir el nostre objectiu".

En la mateixa línia va parlar el central Sergio Ramos, que considera "una bogeria parlar de fi de cicle". En referència amb els motius que poden explicar la golejada encaixada, el central del Madrid va apuntar que "el problema va ser més físic que anímic", i es va mostrar convençut de les possibilitats del combinat espanyol: "ara hem de ser més forts que mai. Encara no ens han enviat a casa i el vestidor ha d'estar més unit que mai".