Segueix-nos a les xarxes socials:

El Gironella revalida el títol català

L'equip de Robert Caneda va aconseguir, tot i patir, el títol per sisena temporada consecutiva

El Gironella revalida el títol catalàfcf

El Gironella es va proclamar ahir per sisena temporada consecutiva campió de Catalunya. L'equip de Robert Caneda, però, va tenir més problemes dels previstos per derrota a la Penya Esplugues, un equip que enguany ha militat a la Divisió de Plata.

Coneixedors de la seva teòrica superioritat, el conjunt gironellenc va sortir a la pista una mica confiat i, de fet, al minut 1 ja guanyava gràcies a un penal transformat per Pons. De fet, el resultat al descans ja era d'un clar 1-4 a favor de les gironellenques que feia preveure que podrien obtenir el triomf amb certa facilitat.

Aquest darrer aspecte, però, no es va correspondre i van haver de patir fins al final. Al minut 2 de la represa Alícia Benetes, una de les jugadores més destacades del partit, va marcar el 2-4.