El Gironella es va proclamar ahir per sisena temporada consecutiva campió de Catalunya. L'equip de Robert Caneda, però, va tenir més problemes dels previstos per derrota a la Penya Esplugues, un equip que enguany ha militat a la Divisió de Plata.

Coneixedors de la seva teòrica superioritat, el conjunt gironellenc va sortir a la pista una mica confiat i, de fet, al minut 1 ja guanyava gràcies a un penal transformat per Pons. De fet, el resultat al descans ja era d'un clar 1-4 a favor de les gironellenques que feia preveure que podrien obtenir el triomf amb certa facilitat.

Aquest darrer aspecte, però, no es va correspondre i van haver de patir fins al final. Al minut 2 de la represa Alícia Benetes, una de les jugadores més destacades del partit, va marcar el 2-4.