Sevilla i Reial Madrid jugaran la final de la Copa del Rei juvenil el proper diumenge 29 de juny a Cartagena. Ahir, el Barça, amb el manresà Roger Riera a les seves files, va aconseguir una victòria insuficient sobre el conjunt sevillà (2-1), tenint en compte que en l'anada de les semifinals els blaugrana havien caigut per 3 a 1.

Al Miniestadi, els blaugrana van començar amb dubtes i, en els primers minuts, el Sevilla es va avançar amb un gol de Juan Muñoz (min 9). Amb el 0 a 1, el Barça necessitava tres gols per forçar la pròrroga. Al minut 25, l'argentí Maxi Rolón va fer l'1 a 1 de penal, i es va arribar amb aquest resultat al temps de descans.

A la represa, el Sevilla va esperar al darrere i el Barça de mica en mica es va deixar anar, encara que sense materialitzar les seves ocasions fins al minut 75, quan es va assenyalar una altra pena màxima, aquest cop més dubtosa, favorable als blaugrana. En aquest cas, Maxi Rolón tampoc no va desaprofitar l'oportunitat de fer el 2 a 1. Quedaven 15 minuts per aconseguir el gol i forçar el temps de desempat. El partit es va convertir en un atac i gol a favor dels locals, i Huertas i Enguene van tenir a les seves botes el 3 a 1, però no van aprofitar les seves oportunitats. El Reial Madrid, d'altra banda, va superar el Màlaga per un clar 4 a 1 (1 a 2 en el duel d'anada).