Tampoc en la tercera oportunitat. Primer va ser el Tenerife, l'any passat l'Eibar i enguany el Leganés. L'Hospitalet va veure ahir com per tercer any consecutiu perdia l'ocasió de pujar a Segona Divisió a casa, tot i fer mereixement per aconseguir-ho, malgrat l'empat final a un gol. L'Hospitalet havia de remuntar un 1 a 0 la Feixa Llarga. L'arrancada dels de Kiko Ramírez va ser esperançadora, però tot i oferir un joc brillant, el gol no va arribar. Per contra, abans del descans i de xilena, el visitant Carlos Álvarez va deixar glaçats els jugadors i l'afició local, que, amb el 0 a, havien de marcar tres gols per capgirar l'eliminatòria.

Ariday va igualar el marcador de penal al minut 51 i semblava que l'Hospitalet podria tenir alguna possibilitat de remuntar, però el Leganés, amb ofici, va saber trencar el ritme local i el marcador ja no es va moure més. D'aquesta forma, eren els madrilenys els que aconseguien pujar a la categoria de plata del futbol estatal deu anys després del darrer descens.