L'Open d'Espanya Cofidis finalitzava aquest cap de setmana, 28 i 29 de juny, a la localitat madrilenya de Becerril de la Serra, on l'equip Tomàs Bellès hi arribava amb opcions d'aconseguir la victòria.

La prova es va celebrar al monte del Hilo sota una intensa calor, al circuit denominat com 'Peña Lisa' i amb la base de l'anterior 'Alto del Hilo', on es va disputar el Campionat d'Espanya 2011, una mica més curt que llavors, però sense perdre la seva essència, amb un traçat de 6 quilòmetres i 300 metres d'altitud acumulada per volta, amb pujades tècniques i dures, baixades molt tècniques i espectaculars com la ja famosa 'baixada del Cola-Cao ", disposava d'una arribada des d´on es podia gaudir dels corredors en la baixada de Peña Lisa, sens dubte un dels circuits més complets del país.

El liderat en solitari de la corredora Anna Villar, que avantatjava en 59 punts a la segona classificada, suposaven una còmoda renda. L´Anna va aconseguir una bona segona posició i es va proclamar Campiona de l'Open Espanya Cofidis 2014 en la màxima categoria femenina.

Va ser un merescut triomf de la corredora que posa de manifest el seva fenomenal estat de forma.

Magda Duran, també de l'equip Tomàs Bellès, va entrar primera en categoria cadet. Pau Egeda va finalitzar segon en la carrera i acabava així la temporada Subcampió de l'Open Espanya Cofidis 2014 en Màster 30, David Puig finalitzava dotzè en la mateixa categoria. Per la seva banda David Pallares, de l'equip Odena Tomàs Bellès, també en Màster 30, finalitzava dinovè.

Gran cursa de Cristofer Bosque en Elit Masculí, de menys a més, que li valdria per aconseguir una meritòria setena posició. Per la seva banda, Gerard Álvarez va ser cinquè en sub-23.

A l'equip Tomàs Bellès se li va reconèixer el fet d'haver finalitzat primer per equips en l'anterior prova d'Aguilar del Campo.