El porter xilè Claudio Bravo, tercer fitxatge del FC Barcelona per a la propera temporada, es troba ja a la ciutat comtal i demà serà presentat com a nou jugador del club blaugrana. Ahir, després d'aterrar a Barcelona, es va desplaçar fins a les oficines del club, on va ser sotmès a la tradicional sessió fotogràfica al costat de l'escut de l'entitat barcelonista en la qual també va ser present el president de l'entitat, Josep Maria Bartomeu.

L'agenda de Claudio Bravo és plena d'actes per a avui. A partir de les 9 h passarà una revisió mèdica al centre mèdic que el club té en la seva ciutat esportiva, a Sant Joan Despí. Posteriorment (11.15 h), el nou blaugrana anirà a la zona de llotja del Camp Nou, on signarà el contracte que el vincularà al Barça les properes quatre temporades. A les 12 h el porter xilè se sotmetrà a una nova sessió de fotos, en aquest cas sobre el terreny de joc, mentre que la presentació oficial com a jugador blaugrana tindrà lloc a les 12.45 h a la sala de premsa del Camp Nou.

Claudio Bravo és el tercer fitxatge del Barça de Luis Enrique després de les incorporacions del també porter Marc André Ter Stegen (Borussia Moenchengladbach) i del croat Ivan Rakitic (Sevilla), ambdós ja presentats oficialment i a l'espera de fer-se oficial la incorporació del davanter del Liverpool Luis Suárez. Bravo ha arribat a Barcelona després de ser eliminat del Mundial a vuitens de final i, abans de continuar amb les seves vacances, posarà rúbrica avui al contracte que l'unirà al Barça després de pactar amb el seu anterior club, la Reial Societat.

El nou porter blaugrana s'haurà d'incorporar a la disciplina de Luis Enrique el dia 28 de juliol.