El Reial Madrid va perdre ahir contra la Fiorentina per 1-2 en un partit amistós jugat a Varsòvia, últim preparatiu abans de la Supercopa d'Espanya contra l'Atlètic de Madrid que començarà dimarts.

El conjunt blanc va començar guanyant des del minut 3 gràcies a una contra perfecta que va culminar conduïda per Di Maria i que Cristiano Ronaldo només va haver d'empènyer. La poca intensitat defensiva del partit era tal que Xabi Alonso va cometre un error clamorós que va permetre a la Fiorentina marcar amb un cop de cap de Mario Gómez.

En la segona part i amb múltiples canvis en els dos equips, el Madrid va crear més ocasions però va ser la Fiorentina qui va desfer l'empat. L'error aquesta vegada va ser de Khedira, que va donar la pilota a Marcos Alonso perquè xutés còmodament dins l'àrea i donés la victòria a la Fiorentina en un partit del tot intranscendent.