La Lliga de Futbol Professional, la LFP, va viure ahir un dia frenètic i va anunciar que finalment es manté el Mirandés com a equip de la Lliga Adelante, que tindrà 22 equips, no inclourà el Real Múrcia i començarà aquest cap de setmana del 23 i 24 d'agost, segons va confirmar ahir en roda de premsa el president d'aquest organisme, Javier Tebas.

En una roda de premsa que es va fer a les 10 de la nit Tebas va confirmar que el CE Mirandés jugarà la primera jornada com a local davant el Lugo, mentre que el Múrcia competirà a Segona B. "Sent la lliga de 22 clubs per a nosaltres està complet el dret d'inscripció del Mirandés i estarà entre els 22 clubs que disputaran la primera jornada de la Lliga Adelante", va confirmar ahir Tebas a la seu de la LFP.

L'organisme havia ratificat el dia 7 de juliol passat la decisió de no inscriure el Múrcia en la segona categoria del futbol espanyol per incompliment de les ràtios de deute, però un jutjat de Madrid va donar la raó al club murcià.

"La interlocutòria a dia d'avui és d'impossible compliment. Aquesta és una casa que té un espai limitat, és de 22 clubs", va sentenciar Tebas, que avui ho comunicarà al Múrcia.