El Barça jugarà contra el París Saint Germain, l'Ajax i l'Apoel xipriota després de ser enquadrat en el grup F de la Lliga de Campions, en el sorteig celebrat avui a Mònaco.

El Barcelona s'enfrontarà a dos equips contra els quals ha jugat en els últims anys, PSG i Ajax i a un que ha arribat de la prèvia, l'Apoel xipriota.

El Reial Madrid, al grup B

El Reial Madrid jugarà contra el Basilea, el Liverpool i el Ludogorets búlgar després de ser enquadrat en el grup B de la Lliga de Campions.

El conjunt de Carlo Ancelotti, actual campió, tindrà com a principal al Liverpool de Brendan Rodgers, el que en principi era el pitjor rival del bombo 3.

L'Atlètic de Madrid, contra el Juventus, l'Olympiacos i el Malmöe

L'Atlètic de Madrid jugarà contra el Juventus, l'Olympiacos grec i el Malmöe suec després de ser enquadrat en el grup A.

El conjunt de Diego Simeone, vigent subcampió del torneig, s'enfrontarà a l'equip de Fernando Llorente, campió d'Itàlia, al campió grec que dirigeix l'exmadridista Míchel.

L'Athletic de Bilbao, contra Porto, Xakhtar i BATE Borissov

L'Athletic de Bilbao jugarà contra el Porto, el Xakhtar ucraïnès i el BATE Borissov, en el grup H segons ha deparat el sorteig celebrat avui a Mònaco.

El conjunt d'Ernesto Valverde, que va assegurar la seva presència a la fase de grups després d'eliminar en l'última prèvia al Nàpols de Rafa Benítez, jugarà contra dos equip que van haver obtenir la classificació, el Porto de Julen Lopetegui i el BATE bielorús.