La cordovesa del CA Manresa, Loli Jiménez Guardeño, ha estat la reina dels campionats d'Europa de veterans d'atletisme a l'aire lliure, celebrats a la ciutat turca d'Izmir, en guanyar quatre medalles (tres d'or i una de bronze). A més a més, cal afegir la medalla de plata que ha aconseguit David Cervelló, plata en els 20 km marxa, que va contribuir així al subcampionat d'Espanya dins de la classificació per equips a la fi d'aquests europeus. Jiménez, que competia dins de la categoria de W-45, va començar el seu periple vencedor als 1,500 amb 4'45'77. En els 2.000 metres obstacles va repetir en assolir uns brillants 7'26''78. L'endemà va fer bronze en els 400 metres amb una marca d'1'03''00. Ahir conqueria el tercer títol europeu en vèncer a la final dels 800 metres, i gràcies a uns bons 2'19''05. Jiménez és una de les atletes titulars de l'equip del CAM que ha aconseguit l'ascens a la màxima categoria femenina i ha tancat així un 2014 excel·lent per a l'atleta andalusa.

Pel que que fa a Cervelló, va ser ahir quart a la final dels 5 km marxa en la categoria de M35 amb un temps de 28'32''24. Dijous va ser quan va aconseguir la plata en els 20 km marxa amb un temps de 2 hores 22'23'', malgrat que en tot moment va haver de suportar una fortíssima calor que castigava els atletes participants.