El seleccionador argentí i extècnic del Barça Gerardo Martino no ha convocat Leo Messi per al partit que reeditarà demà la final de l'últim mundial contra Alemanya en un partit amistós que se celebrarà a la ciutat germànica de Düsseldorf.

Leo Messi té una "una sobrecàrrega muscular a l'abductor dret", segons va informar ahir al matí el Barça, fet pel qual Tata Martino no l'ha convocat per al partit de demà entre Argentina i Alemanya. Leo Messi va jugar diumenge amb el Barça en la victòria contra el Vila-real (0-1), i després de disputar 90 minuts es va veure afectat per una molèstia a l'abductor. La baixa de Messi no molesta Martino, que fa uns dies va declarar que "hi ha moments en què el club és prioritari".

Munir dóna un ensurt

El jove davanter del Barça Munir El Haddadi només té una contusió al bessó dret i finalment podrà incorporar-se a la convocatòria de la selecció espanyola sub-21.

Després de les proves mèdiques realitzades ahir al matí a les instal·lacions del Barça, el jugador madrileny, que a Vila-real va ser substituït en el minut 59, no té una lesió muscular. Així, Munir, que ahir va fer 19 anys, estarà a disposició d'Albert Celades, tècnic de la selecció sub-21.