En el marc de la Marató de muntanya de Berga, diumenge passat, es decidia el títol de campió de Catalunya per equips d'entitats afiliades a la FEEC, enguany amb puntuabilitat d'una sola prova. La cursa al Berguedà, de 42 km i 3.000 metres acumulats, és considerada una de les més dures en el territori català.

El campionat s'adjudicava a l'equip que aconseguís sumar més punts amb els quatre millors resultats masculins i els dos millors femenins. Després d'una destacada lluita amb els membres del Montain Runners del Berguedà, el Club Excursionista Callús va decantar la balança al seu favor amb la segona posició de Just Sociats, la vuitena de Josep Barrufet, la tretzena d'Adrià Jiménez i la vintena de Carles Miralles en el vessant masculí, i el triomf de Laia Andreu i la quarta plaça de Yolanda Garcia entre les fèmines. El CE Callús va superar de 30 punts el Mountain Runners del Berguedà.

Després d'aquesta bona actuació a la Marató de Berga, el CE Callús ja pensa en la seva participació en el Campionat d'Espanya, comptant amb algun reforç, per plantar cara a la resta d'equips en la cursa que se celebrarà el dia 9 de novembre amb el Montseny com a principal escenari.