Per als propers mesos d'octubre i de novembre, l'entitat del Centre Excursionista Montserrat té a punt una nova edició del seus cursos, de nivell-1 i nivell-2, d'orientació.

Aquests cursos estan oberts als socis del CEM però també a totes les persones interessades. Pel que fa a estar federat o no, tampoc no és una obligació, tot i que això sí que és molt recomanable. Pel que fa a la quota, és de 30 euros per als socis i 40 per als que no ho són. Els alumnes estaran obligats a seguir les indicacions dels monitors pel que fa les qüestions de les tècniques i la seguretat. Les dates del nivell-1 són 18 i 19 del proper mes d'octubre. Les inscripcions es poden fer fins al dia 14. Per a més informació i inscripcions, hom es pot adreçar al local del CEM, de les 18 a les 21 hores (dilluns, dimarts i dijous) o al 93 872 53 12.

Pel que fa al curs de nivell2 s'hi fa una introducció al GPS i a altres eines informàtiques. El curs serà els dies 8 i 9 de novembre i tots els interessats tenen temps fins el dia 4 de novembre. Els horaris són els mateixos que en el cas anterior, i es pot també formalitzar la inscripció a través de les direccions web.