La parella formada per Cara Black -de Zimbaue- i l'índia Sania Mira, primeres caps de serie, es va imposar al duo espanyol format per Garbiñe Muguruza i Carla Suárez, per 6-2 i 7-5 en la final de dobles del torneig de Tòquio.

Després de cedir el primer set davant el major potencial de Black i Mirza, en el segon Muguruza i Suárez van arribar a sacar per forçar el súper desempat, però no ho van acabar aconseguint. Tot i la derrota, la parella espanyola es va situar setena en la Race, la llista mundial que dóna accés al Masters de dobles de Singapur, on competiran les vuit primeres parelles, del 20 al 26 d'octubre.

També ahir, en el quadre individual femení, la danesa Caroline Wozniacki es va imposar a la hispanoveneçolana Muguruza per 6-4, 2-6 i 6-3 i va accedir a la final del torneig japonès. En una dura lluita de dues hores i 33 minuts, Muguruza va acabar caient en tres sets, i va veure com la danesa es classificava per una final en la que s'enfrontarà a la sèrbia Ana Ivanovic, que va derrotar l'alemanya Angelique Kerber per 7-5 i 6-3 en una hora i 45 minuts.