El Reial Madrid vol confirmar la seva reacció a la lliga i mantenir les bones sensacions obtingudes en la golejada contra el Deportivo en el partit que jugarà avui (20 hores) contra l'Elx. Sense caure en la confiança, Ancelotti vol fer rotacions i tot apunta que Casillas trepitjarà la banqueta per deixar el seu lloc a Keylor Navas.

La reacció que desitjava Ancelotti va arribar a Riazor, antic camp maleït, on el Reial Madrid es va recompondre de les dues derrotes a la lliga a base d'un enorme encert ofensiu. Des de la premsa de Madrid ahir es donava per fet que Keylor Navas rellevarà avui a Casillas a la porteria, és a dir que el debat de la porteria es tornarà a obrir de bat a bat a la capital espanyola.

En defensa Acelotti no podrà comptar amb Pepe i possiblement tampoc amb Ramos, que té un cop al peu. Els canvis d'Ancelotti poden servir per donar descans d'inici a l'alemany Toni Kroos, al colombià James Rodríguez i al francès Karim Benzema. Entrarien en les seves demarcacions tres jugadors que van reivindicar-se en els minuts que van tenir a Riazor: Illarramendi, Isco i el mexicà Chicharito Hernández. L'Elx, per la seva banda, viatja amb la idea de fer un bon partit i aprofitar les seves opcions de, com a mínim, puntuar en un estadi on no ha guanyat mai. Fran Escribá, entrenador de l'Elx, compta amb la plantilla al complet.