La selecció catalana amateur, que té a les seves files els bagencs Gerard Puigoriol Putxi, de Calders i jugador de l'Europa, i David Batanero, sallentí del Terrassa, ja és a Moldàvia (a la foto quan van fer escala a Bucarest, a Romania) per disputar des d'avui i fins dissabte la fase intermèdia de la Copa de les Regions UEFA, una competició de la que els catalans en són els actuals subcampions.

Catalunya, que està instal·lada a Vadul Lui Voda, al centre de tecnificació de la Federació Moldava de Futbol, té avui (16 h) com a rival els ucraïnesos de l'AF Piatykhatska; els de Toni Almendros jugaran dijous el segon enfrontament, davant els locals de l'ARF Telene?ti, i ja dissabte, en el darrer enfrontament de la fase, contra els irlandesos de l'Eastern Region NIR. El primer classificat d'aquest grup de quatre equips es classificarà per a la fase final.

A més a més de David Batanero i Gerard Puigoriol Putxi, la resta de convocats són: Alejandro Cano, Alberto Padilla, Carlos Guzman i Nils Puchades de l'Europa, Jesús Unzue, Albert Vivó i Luca Ferrone del Gavà, Jordi Aumatell i David Payan del Manlleu, Fernando Velillas del Martinenc, José A. Borges de la Montañesa, Sascha F. Andreu i Pedro Bilbao del Prat, Miquel A. Ramos, David López i Boris Garrós del Rubí.