La selecció espanyola de futbol va fer el que se li suposa, golejar una de les ventafocs europees, Luxemburg, en un partit que va servir per sumar tres punts i canviar sensacions respecte de la derrota de dijous a Eslovàquia. Del Bosque va fer actuar De Gea en substitució de Casillas i el van acompanyar, a l'equip inicial, tres jugadors que no van ser a la llista de Brasil (Carvajal, Bartra i Alcácer). A més, van debutar Bernat i Rodrigo, que van intervenir en la jugada del quart gol.

El duel també va servir per trencar el malefici amb el gol de Diego Costa. El davanter del Chelsea va tenir fins a sis ocasions clares de gol abans de marcar el tercer de la plujosa nit, de la manera més absurda, després d'aprofitar una sèrie de rebots en una falta.

Abans, a la primera meitat, Espanya va dominar amb Silva de mitja punta i Alcácer i Diego Costa intentant marcar. L'hispano-brasiler va errar davant de Joubert abans que Silva marqués el primer gol després d'un rebuig. El canari també va intervenir en el segon, amb una passada enrere que va aprofitar Alcácer.

A la represa, poc més a explicar. Només va destacar el gol de Diego Costa, que es va treure un pes de sobre, i el de Juan Bernat, que debutava i va aprofitar una bona acció d'Alcácer i Rodrigo, que també estava d'estrena.