Exjugadors i personalitats esportives no han volgut faltar a la Gala de la Bota d'Or, que s'ha celebrat a Barcelona, on l'uruguaià Luis Suárez ha rebut el guardó que l'acreditava com a màxim golejador de les lligues europea la temporada passada.

Carles Rexach, exjugador i exentrenador del Barcelona, s'ha mostrat convençut que l'uruguaià quallarà una bona etapa com blaugrana.

"El que més costa al futbol és fer gols i ell té molt gol. Estic que segur que podran aprofitar-ho al màxim", ha assegurat.

A més, Rexach ha destacat que "l'agressivitat de Luis Suárez la podem veure reflectida en el camp, no al vestidor". En la mateixa línia ha parlat Gabri García, company de l'uruguaià en l'etapa del català a l'Ajax i exblaugrana, qui ha dit que "Luis és una persona molt sociable, tinc una gran relació amb ell i estic segur que no portarà problemes".

Per la catifa vermella de la Gala ha desfilat una nodrida expedició del FC Barcelona encapçalada pel seu president Josep Maria Bartomeu, amb el director tècnic Andoni Zubizarreta i el seu ajudant Carles Puyol, així com els jugadors i capitans del primer equip Xavi Hernández, Sergio Busquets i Andrés Iniesta.

També van assistir, entre d'altres, els extennistes Jordi Arrese i Carles Costa, l'exjugador de bàsquet Ferran Martínez, la nedadora de natació sincronitzada Ona Carbonell o l'exfutbolista del club blaugrana Julio Alberto.