Després de perdre en el debut contra El Ferrol el Cadí tenia el complicat repte de superar al potent Perfumerías Avenida de Salamanca que, a més, venia escaldat per haver perdut contra l´UniSpar de Girona en l´estrena de la lliga femenina. El conjunt urgellenc va tenir un bon inici de partit (18-10) i semblava que la sorpresa podia ser possible. Les locals van imposar un alt ritme de joc i gràcies al seu control del rebot defensiu i a l´encert en atac portaven el lideratge en el marcador.

El Perfumerías, però, mai li va perdre la cara al partit i coneixedor de la seva àmplia superioritat física poc a poc va anar retallant les diferències. De fet al final del primer quart només perdia de quatre punts (22-18). Al segon quart el Cadí va poder mantenir el ritme tot i disposar de vuit jugadores a la rotació. El conjunt de Salamanca va començar a fer-se amb l´avantatge en el marcador amb diferències que rondaven els 8-10 punts. En aquest apartat, l´aportació ofensiva de Murphy i Robinson va fer que al descans el resultat fos de 38-49 favorables al Perfumerías.

Estrebada al tercer quart

La sentència definitiva va arribar al tercer quart. El Cadí va anotar en excés la manca de jugadores i ja no podia mantenir el ritme que havia tingut durant els primers vint minuts. Aquest fet va ser aprofitat amb claredat pel conjunt visitant per acabar guanyant amb una certa claredat. El conjunt urgellenc disputarà la propera jornada de lliga dimecres vinent a la complicada pista del Bembrive on buscarà la primera victòria.