El Girona es va situar ahir líder en solitari gràcies a la seva victòria al Nova Creu Alta de Sabadell i a l'empat del Valladolid contra la Ponferradina (0-0). Els gironins van posar els fonaments de la victòria en el derbi català durant la primera part, gràcies a dos gols de Felipe Sanchón, que està completant un gran inici de temporada. El Sabadell no va saber reaccionar a la segona part i va veure trencada la seva ratxa de dos triomfs seguits, fet que el manté amb 10 punts a la zona mitja-baixa. La bona notícia pels homes de Machín havia arribat una estona abans de jugar el partit, ja que el Valladolid no va poder passar de l'empat a zero al seu estadi contra una gran Ponferradina. La resta de partits van ser: Alabès 1-0 Lugo, Mirandés 3-2 Albacete, Saragossa 2-1 Racing de Santander i Osasuna 3-2 Tenerife.