La jove atleta del CA Igualada Petromiralles Paula Blasco va aconseguir la victòria, en la categoria cadet, a la 41a edició del cros de Santa Coloma de Farners, que va veure altres podis entre els divuit atletes del club que hi van prendre part.

Blasco va fer un temps de 5.57 en els 1.750 metres de la cursa, en la qual Èlia Ibarra va ser quarta (6.18), Laia Resa 15a (6.30), Carlota Cerón 18a (6.35), Mar Belenguer 20a (6.38) i Jana Roca 22a (6.40), en una gran actuació global igualadina.

De la resta de participació, van destacar dos podis més, el de Marcel·la Solé en la categoria infantil, amb la seva tercera posició i un temps de 4 minuts i 16 segons per fer 1.220 metres, i també el tercer lloc de Ton Badia en alevins masculins, amb un registre de 4.23 en els 1.200 metres de la prova. En la primera de les curses, Júlia Solé va ser quarta, amb 4.17, Berta López 5a (4.19) i Judit Ibarra catorzena (4.23).

De la resta de presència anoienca van destacar el cinquè lloc de Guillem Carner en la categoria juvenil masculina, amb un registre final d'11 minuts i 49 segons, i la setena de Rafael Hompanera, que va fer un temps de 16.26 en els 5.020 metres de la cursa júnior.