El CH Castellet va vèncer en un gran partit davant el CP Calafell, amb qui compartia el primer lloc en la classificació, per 4 a 2. El matx va ser molt igualat i tot i que els santvicentins van portar el pes del joc, els visitants es van mostrar molt perillosos en totes le seves accions. El primer gol del CH Castellet no va arribar fins als deu minuts gràcies a un llançament de lluny de Nieto. Poc abans del descans els bagencs van aprofitar una superioritat numèrica per fer el segon a càrrec de Guàrdia.

Al segon temps va tornar la incertesa quan els visitants van fer el 2 a 1. Costava molt crear ocasions clares però una jugada ben trenada va permetre fer el tercer a Giralt. El CP Calafell va aconseguir reduir distàncies a quatre minuts del final. El CH Castellet va saber gestionar el seu avantatge controlant l'empenta visitant. En el darrer minut una pilota robada per Nieto li va permetre arribar tot sol davant del porter i aconseguir el quart gol definitiu. Amb aquest resultat el CH Castellet queda en solitari al capdavant.